Welkom, je kan nu inloggen of inschrijven   

Agenda

De verplichte nascholing is een feit. Vanaf 2015 is elke apotheker verplicht om jaarlijks 20 accreditatiepunten te behalen. Dit betekent de aanwezigheid in ongeveer 5 lessen van ongeveer 2 uur nascholing. S.W.A.V. is al vele jaren actief op dit terrein en heeft de expertise en de ervaring in huis om uw partner te blijven voor boeiende en kwaliteitsvolle nascholing.

Via de link "archief" kunt u lessen vanuit het verleden raadplegen. Na inloggen kunt u ook bijkomende info (artikels, slides,...) raadplegen.

November 2018

donderdag 8 november 2018: Sportletsels Gent

Sportletsels Gent

Lesinhoud Preventie en praktische aanpak van sportletsels. Lesgever Dokter Luk Buyse is huisarts-sportarts in de groepspraktijk Medisch Huis de Statie te Lauwe en sportarts op de dienst Menselijke Fysiologie en Sportgeneeskunde, Faculteit LK, Vrije Universiteit Brussel.

lees meer

donderdag 22 november 2018: Sportletsels Kortrijk

Sportletsels Kortrijk

Lesinhoud Preventie en praktische aanpak van sportletsels. Lesgever Luk Buyse is huisarts-sportarts in de groepspraktijk Medisch Huis de Statie te Lauwe en sportarts op de dienst Menselijke Fysiologie en Sportgeneeskunde, Faculteit LK, Vrije Universiteit Brussel.

lees meer

December 2018

woensdag 12 december 2018: Farmacotherapeutisch bijblijven 12 12 2018

Farmacotherapeutisch bijblijven 12 12 2018

Farmacotherapeutisch bijblijven

lees meer

Schrijf je nu in voor de jaarcyclus van SWAV en ondek onze talloze voordelen