Welkom, je kan nu inloggen of lid worden   

Agenda

De verplichte nascholing is een feit. Vanaf 2015 is elke apotheker verplicht om jaarlijks 20 accreditatiepunten te behalen. Dit betekent de aanwezigheid in ongeveer 5 lessen van ongeveer 2 uur nascholing. S.W.A.V. is al vele jaren actief op dit terrein en heeft de expertise en de ervaring in huis om uw partner te blijven voor boeiende en kwaliteitsvolle nascholing.

Via de link "archief" kunt u lessen vanuit het verleden raadplegen. Na inloggen kunt u ook bijkomende info (artikels, slides,...) raadplegen.

September 2017

donderdag 28 september 2017: Zwangerschap een bewuste keuze Professor Petra De Sutter

Zwangerschap een bewuste keuze Professor Petra De Sutter

Spreker: professor Petra De Sutter Erkende opleiding: Erkenningsnummer: 17000060003 Erkend in: Farmaceutische wetenschappen (Domein A) Erkend voor: 4 vormingspunten Erkend voor het jaar 2017 Kindjes maken is één, maar een kindje negen maanden in de buik dragen in de beste omstandigheden is een ander paar mouwen. De medische wereld komt op velerlei manieren ter hulp om dit natuurlijk proces optimaal te begeleiden. Medicatie is veelal taboe maar niet altijd.

lees meer

Oktober 2017

donderdag 19 oktober 2017: Rhinitis en sinusitis, een update Professor Marc Jorissen UZ Leuven

Rhinitis en sinusitis, een update  Professor Marc Jorissen UZ Leuven

Gezien de nieuwe terugbetalingen van nasale corticoïden en vrijstelling van voorschrift organiseren wij een farmacotherapeutisch gerichte opleiding omtrent "Rhinitis en sinusitis. Wij doen hiervoor beroep op professor dr. Mark Jorissen UZLeuven. Professor dr. Mark Jorissen is deeltijds gewoon hoogleraar Faculteit Geneeskunde van de KU-Leuven Hij is hoofd van de Onderzoeksgroep Experimentele Oto-rino-laryngologie en subdivisiehoofd van de Subdivisie Mutatie Detectie Technologieën Professor dr. Mark Jorissen is NKO-arts, gelaats- en halschirurg gespecialiseerd in: • Rhinologie • Sinusproblemen • Allergologie • Voorste schedelbasisproblemen • Esthetische neuschirurgie

lees meer

maandag 23 oktober 2017: Rhinitis en sinusitis, een update Professor Marc Jorissen UZ Leuven

Gezien de nieuwe terugbetalingen van nasale corticoïden en vrijstelling van voorschrift organiseren wij een farmacotherapeutisch gerichte opleiding omtrent "Rhinitis en sinusitis. Wij doen hiervoor beroep op professor dr. Mark Jorissen UZLeuven Professor dr. Mark Jorissen is deeltijds gewoon hoogleraar Faculteit Geneeskunde van de KU-Leuven Hij is hoofd van de Onderzoeksgroep Experimentele Oto-rino-laryngologie en subdivisiehoofd van de Subdivisie Mutatie Detectie Technologieën Professor dr. Mark Jorissen is NKO-arts, gelaats- en halschirurg gespecialiseerd in: • Rhinologie • Sinusproblemen • Allergologie • Voorste schedelbasisproblemen • Esthetische neuschirurgie

lees meer

December 2017

woensdag 13 december 2017: Farmacotherapeutisch bijblijven

Navormingscyclus voor artsen en apothekers

lees meer

WORD NU LID VAN SWAV.BE EN ONTDEK ONZE TALLOZE VOORDELEN